Tobogane PDF Imprimare Email

Societatea noastra are experienta indelungata in fabricarea de produse destinate amenajarii spatiilor de joaca pentru copii: tobogane, balansoare, etc. 

SC ANDI PRESS SRL, produce tobogane din poliesteri armaţi cu fibră de sticlă, în culori vii, pe cadru metalic rezistent, cu fiabilitate ridicată şi in modele diferite, ideale pentru amenajarea oricărui parc sau spatiu de joacă pentru copii. La toate produsele s-au folosit pentru confort elemente din fibră de sticlă în forme curbe, satisfăcând astfel cerinţele de ergonomie şi eliminând pericolul de accidentare a copiilor. Toboganele din fibra de sticla produse de SC ANDI PRESS SRL, respecta ultimele standarde de siguranta si rezistenta.

 

Doriti sa va schimbati cada de baie? Doriti sa achizitionati o piscina? Aveti nevoie de o barca? Societatea Andipress SRL este producator direct de cazi de baie, piscine, ambacatiuni si multe alte obiecte ce va pot fi utile fie in activitatea de productie, fie in viata de zi cu zi.

Andipress SRL s-a remarcat in domeniul productiei de obiecte din poliester armat cu fibra de sticla prin calitatea materialelor utilizate in productie si prin calitatea produsului finit.