Ambarcatiuni

Ambarcatiunile executate de SC ANDI PRESS SRL sunt executate din rasini poliesterice armate cu fibra de sticla. Propulsia ambarcatiunii se poate face cu vâsle si/sau motor, forma ambarcatiunii asigurand o rezistenta minima la inaintare si o buna stabilitate. Ambarcaţiunile executate de SC ANDI PRESS SRL sunt concepute pentru pescuit si agrement atât pe lacuri cât şi pe râuri. Pentru garantarea plutirii si sigurantei clientului, ambarcatiunea are pereti dublii. Pentru protejarea ambarcatiunii de lovituri si izbituri la acostare, aceasta are prevazut de jur imprejur, un cheder din cauciuc. Toate materialele si reperele sunt astfel alese incat in conditiile unei exploatari normale, sa confere o garantie ambarcaţiunii, fara riscuri.

SC Andipress SRL are experienţă îndelungată în fabricaţia de ambarcaţiuni de agrement cu destinaţii diverse:
  • Bărci de agrement şi pescuit ­
  • Şalupe ­
  • Hidrobiciclete
cu diverse tipuri şi dimensiuni.

Toate produsele prezentate mai sus . Ambarcatiunile executate de SC ANDI PRESS SRL sunt construite cu respectarea în totalitate a normelor de navigatie CE si sunt certificate de către Autoritatea Navală Română.

1 Salupe
2 Hidrobiciclete
3 Barci

Doriti sa va schimbati cada de baie? Doriti sa achizitionati o piscina? Aveti nevoie de o barca? Societatea Andipress SRL este producator direct de cazi de baie, piscine, ambacatiuni si multe alte obiecte ce va pot fi utile fie in activitatea de productie, fie in viata de zi cu zi.

Andipress SRL s-a remarcat in domeniul productiei de obiecte din poliester armat cu fibra de sticla prin calitatea materialelor utilizate in productie si prin calitatea produsului finit.