Scaune stadion PDF Imprimare Email

Scaunele de stadion sunt realizate din poliesteri armaţi cu fibra de sticla. Scaunele sunt special concepute pentru salile de sport si stadioane şi au în componenţă fibră de sticlă, răşini poliesterice nesaturate, întăritori, catalizatori, acceleratori, coloranţi. Culoarea produsului va fi stabilită de comun acord cu beneficiarul, fiind asigurată rezistenţa acestuia în timp, prin utilizarea unui pigment special.

Produsele sunt proiectate astfel încât la utilizarea lor să nu existe pericol de accidentare a spectatorilor (munchii ascuţite, tăioase, s.a.).

Acestea sunt ergonomice, confortabile, rezistente la schimbarile de temperatura, la radiaţii ultraviolete si sunt ignifuge.

 

Doriti sa va schimbati cada de baie? Doriti sa achizitionati o piscina? Aveti nevoie de o barca? Societatea Andipress SRL este producator direct de cazi de baie, piscine, ambacatiuni si multe alte obiecte ce va pot fi utile fie in activitatea de productie, fie in viata de zi cu zi.

Andipress SRL s-a remarcat in domeniul productiei de obiecte din poliester armat cu fibra de sticla prin calitatea materialelor utilizate in productie si prin calitatea produsului finit.