Rezervoare apa PDF Imprimare Email

SC Andipress SRL are experienta indelungata in fabricarea de rezervoare de mari dimensiuni destinate stocarii de apa. Exemplu: rezervor de apa conform proiect PSI aprobat pentru cladiri.

Rezervoarele din rasini poliesterice armate cu fibra de sticla combina calitatile răşinilor nesaturate cu rezistenta unui gel-coat ce are drept armatura tesaturi din fibra de sticla. Astfel, fibra de sticla folosita confera rezistenta rezervorului si bazinelor de colectare, iar rasinile poliesterice au caracteristici variate, raspunzand tuturor domeniilor de utilizare: rezistenta la foc, rezistenta la agenti de mediu, coroziune, variatii de temperatura, radiatii solare si altele.

Fie ca sunt folosite pentru rezerva de apa potabila, la transportarea diverselor lichide sau sa fie stocati combustibili, rezervoarele si bazinele noastre de colectare din fibra de sticla, va ofera solutia optima indiferent de aplicatie. Acestea sunt fabricate într-o gama larga de volume si dimensiuni.

 

Doriti sa va schimbati cada de baie? Doriti sa achizitionati o piscina? Aveti nevoie de o barca? Societatea Andipress SRL este producator direct de cazi de baie, piscine, ambacatiuni si multe alte obiecte ce va pot fi utile fie in activitatea de productie, fie in viata de zi cu zi.

Andipress SRL s-a remarcat in domeniul productiei de obiecte din poliester armat cu fibra de sticla prin calitatea materialelor utilizate in productie si prin calitatea produsului finit.