Piscine PDF Imprimare Email

La AndiPress sunt confectionate piscine de diverse tipuri si dimensiuni utilizându-se rasini poliesterice armate cu fibra de sticla. Interiorul piscinelor este acoperit cu un strat de gelcoat (smalt poliesteric deosebit de rezistent) care confera piscinei o rezistenta deosebita la intemperii, variatii de temperatura, radiatii ultraviolete, rezistenta la uzura si rezistenta la socuri mecanice.

Sistemul de constructie al piscinelor din fibră de sticlă (PAFS)

Structura  de sustinere a bazinului este realizata din poliesteri armaţi cu fibră de sticlă (PAFS) , cu rezistenta inalta şi cu o grosime a peretelui cuprins între 10/16mm. Se poate instala pe orice tip de teren, cu o reducere semnificativa a costurilor lucrarilor edilitare.

Interiorul piscinei este acoperit cu gelcoat, deosebit de rezistent la intemperii, variatii de temperatura, radiatii UV, rezistent la uzura, socuri mecanice.

Durata de viaţă a produsului este de 30 de ani.

 

Doriti sa va schimbati cada de baie? Doriti sa achizitionati o piscina? Aveti nevoie de o barca? Societatea Andipress SRL este producator direct de cazi de baie, piscine, ambacatiuni si multe alte obiecte ce va pot fi utile fie in activitatea de productie, fie in viata de zi cu zi.

Andipress SRL s-a remarcat in domeniul productiei de obiecte din poliester armat cu fibra de sticla prin calitatea materialelor utilizate in productie si prin calitatea produsului finit.