Modernizari vagoane de tren PDF Imprimare Email

SC Andi Press SRL Hălăuceşti are experienţă îndelungată în fabricaţia de produse din PAFS  destinate echipării interioare a vehiculelor feroviare.  Până în prezent societatea noastră a furnizat pereţi, plafoane pentru modernizarea a peste 600 de vagoane şi automotoare (aparţinând Căilor Ferate Române), 50 de tranvaie şi 100 rame de metrou.

Aceste produse corespund în totalitate tuturor cerinţelor specificate în standardele europene referitoare la mediu şi sunt anticorosive, fiind uşor de întreţinut în exploatare. Produsele din PAFS pot fi realizate într-o gamă foarte largă de dimensiuni şi forme în funcţie de cerinţele beneficiarului.

Pentru fabricaţia acestor produse, SC Andi Press SRL Hălăuceşti este autorizată de către Autoritatea Feroviară Română şi deţine certificate de omologare tehnică feroviară obţinute în conformitate cu normele europene şi cu legislaţia română în domeniu. Produsele pot fi realizate în orice gamă de culori în funcţie de cerinţele beneficiarului.

Cabinele ecologice sunt  fabricate în conformitate cu standardele europene referitoare la protecţia mediului şi răspunde la toate cerinţele UIC privind transportul feroviar de călători. Caracteristici tehnice:

  • Cabina este fabricată din răşini poliesterice termorigide armate cu fibră de sticlă (PAFS), putând fi realizată în orice gamă de culori în funcţie de cerinţele beneficiarului;
  • Cabina, la cererea beneficiarului, poate fi dotată cu oală WC din inox cu sistem etanş vacumatic. Cabina este dotată cu chiuvetă din inox sau PAFS, uscător de mâini, robinet de apă din inox cu temporizare, săpunieră din inox, bară de sprijin din inox, dispenser oală WC, dispenser şerveţele, dispenser hârtie igienică, oglindă din inox, cutie resturi;
  • Cabina WC poate fi realizată într-o gamă largă de dimensiuni şi forme în funcţie de cerinţele beneficiarului.

Fabricaţia uşilor de acces vagon pivotant pliante şi cea a uşilor de intercomunicaţie se realizează cu respectarea celor mai severe standarde de siguranţă în exploatare şi cu respectarea tuturor cerinţelor impuse prin Fişa UIC 560.

SC Andi Press SRL Hălăuceşti este autorizată de către Autoritatea Feroviară Română pentru fabricaţia acestor tipuri de uşi destinate echipării vagoanelor de călători, societatea deţinând certificate de omologare tehnică.

 

Doriti sa va schimbati cada de baie? Doriti sa achizitionati o piscina? Aveti nevoie de o barca? Societatea Andipress SRL este producator direct de cazi de baie, piscine, ambacatiuni si multe alte obiecte ce va pot fi utile fie in activitatea de productie, fie in viata de zi cu zi.

Andipress SRL s-a remarcat in domeniul productiei de obiecte din poliester armat cu fibra de sticla prin calitatea materialelor utilizate in productie si prin calitatea produsului finit.