Despre noi PDF Imprimare Email

SC Andipress SRL a fost infiintata in anul 1994 si isi are sediul in localitatea Halaucesti, judetul Iasi (intre municipiile Pascani si Roman). Societatea are ca principal obiect de activitate productia de obiecte din poliesteri armati cu fibra de sticla.

De la infiintarea sa pana in prezent SC Andipress SRL s-a dezvoltat continuu ajungand sa aiba un numar de 150 de salariati.

Intreaga activitate a societatii se desfasoara in sistem de management al calitatii in conformitate cu prevederile SR EN ISO 9001 / 2008. SC Andipress SRL indeplineste in totalitate cerintele impuse de catre Autoritatea Feroviara Romana – AFER si de catre Autoritatea Navala Romana – ANR, societatea fiind autorizata de catre aceste organisme ca furnizor feroviar respectiv furnizor in domeniul naval. De asemenea toate produsele fabricate de Andipress destinate domeniului feroviar si naval sunt omologate si certificate.

Proprietațile materialelor folosite au facut posibile utilizarea lor in domenii de activitate ca:

  • constructii (obiecte sanitare, piscine, produse pentru amenajari sali de sport si stadioane, rezervoare de mare capacitate)
  • transporturi (echipare interioara vagoane de calatori si rame electrice, ambarcatiuni).

Produsele din fibra de sticla au o trasatura comuna: materialul, o combinatie de rasini si armaturi, care se naste in acelasi timp in care obiectul este produs.

Pentru realizarea produselor sunt respectate reguli stricte in tot lantul de productie atat pentru rasinile poliesterice cat si pentru fibra de sticla. Experienta acumulata in acesti ani de catre scoietatea noastra in domeniul tehnologiei poliesterilor armati cu fibra de sticla combinata cu nivelul tehnologic ridicat au dus la extinderea continua a gamei produselor.

Andipress in relatia cu clientii sai a luat toate masurile necesare si asigura ca toate produsele furnizate sunt realizate numai din materiale care nu afecteaza sub nicio forma viata, sanatatea si securitatea utilizatorilor.