Cosuri de gunoi PDF Imprimare Email

SC Andipress SRL produce cosuri de gunoi si pubele intr-o gama foarte larga de tipuri si dimensiuni având sisteme variate de prindere. Produsele sunt proiectate astfel incât sa asigure atât montajul cât si utilizarea (descarcarea) usoara a acestora. Cosurile si pubelele sunt confectionate din materiale care asigura rezistenta la razele UV si infrarosu, la termperaturi extreme si socuri mecanice.

Coşurile sunt fabricate din răşini poliesterice armate cu fibră de sticlă (PAFS), având în componenţă fibră de sticlă, răşini poliesterice nesaturate, întăritori, catalizatori, acceleratori, coloranţi. Culoarea produsului rezistenta în timp, prin utilizarea unui pigment special.

Coşurile se vor livra netede, fara crapaturi, cavitati, incluziuni de aer sau corpuri straine.

Produsele sunt proiectate astfel încât la utilizarea lor să nu existe pericol de accidentare (munchii ascuţite, tăioase, s.a.).

Sistemul de prindere a coşurilor se poate face astfel:

  • pe stâlp de iluminat
  • pe suport metalic

Materialele folosite pentru execuţia suportului metalic şi a colierului vor fi protejate împotriva coroziunii prin vopsire în camp electrostatic sau prin zincare.

Coşurile sunt prevăzute cu sistem de golire rabalabil şi cu sistem de autoblocare.

 

Doriti sa va schimbati cada de baie? Doriti sa achizitionati o piscina? Aveti nevoie de o barca? Societatea Andipress SRL este producator direct de cazi de baie, piscine, ambacatiuni si multe alte obiecte ce va pot fi utile fie in activitatea de productie, fie in viata de zi cu zi.

Andipress SRL s-a remarcat in domeniul productiei de obiecte din poliester armat cu fibra de sticla prin calitatea materialelor utilizate in productie si prin calitatea produsului finit.