Cazi de baie PDF Imprimare Email

SC ANDI PRESS SRL, comercializeaza o gama variata de obiecte si sanitare accesorii de baie, acestea din urma fiind un mod practic de a utiliza spatiul baii in mod cat mai eficient. Oferta noastra de accesorii de baie este diversificata acestea fiind practice, cu un aspect original si imbina cu succes calitatea, tehnologia si design-ul.

Cada de baie cu masca, este confectionata din poliesteri armaţi cu fibra de sticla si este produsa manual. Lumea moderna si ritmul de dezvoltare ne obliga zi de zi la gasirea de solutii mai ieftine si mai durabile in tot ceea ce facem. Drept pentru care apar noi tehnologii si noi materiale: mai rezistente, mai performante.  Fibra de sticla folosita pentru executarea de obiecte sanitare este unul dintre acestea. Baia si bucataria casei noastre devin spatiile in care ne regasim din ce in ce mai des. Gospodinele vor aprecia cu siguranta modul de intretinere si curatare extrem de simplu: datorita texturii netede, fara pori a materialului din care sunt facute, cazile din fibra de sticla nu se pateaza niciodata. Spalarea si curatarea se face cu detergent obisnuit si o carpa moale. Pe langa asta, fibra de sticla  impiedica depunerea impuritatilor pe suprafata sa. Drept urmare aparitia microbilor sau a mucegaiului este imposibila.

Culori si texturi pentru cazile din baie

Cazile de baie din fibra de sticla înlocuiesc din ce in ce mai des cazile din materiale traditionale (fonta, otel). Pe langa calitatile tehnice mai sus amintite, cazile de baie din fibra de sticla au alte cateva avantaje uimitoare: poti fi modelate in orice forma, pot fi colorate in orice culoare.
Din punct de vedere al formelor se gasesc cazi de baie dreptunghiulare, cazi de colt simetrice sau asimetrice, cazi ovale, cazi cu forme atipice prezentate mai sus.
Culorile in care le puteti gasi sunt nenumarate: alb, galben, rosu, albastru, verde, ocru, portocaliu, etc. Datorita gamei extrem de variate de culori, cazile pot fi asortate cu orice model de gresie si faianta, devenind obiecte decorative, parte integranta a amenajarii camerei de baie.

Cazile de baie pe care firma noastra le ofera, acopera toata gama de dimensiuni atat pentru cazile dreptunghiulare, cazile de colt sau asimetrice si se pot executa la urmaroarele dimensiuni:

Denumire produs

Lungime (mm)

Latime (mm)

Inaltime (mm)

Cada baie 1200 1700 500
Cada baie 1400 700 500
Cada baie 1500 700 500
Cada baie 1600 700 500
Cada baie 1700 700 500
Cada baie 1700 800 500
Cada baie de colt cu masca 1500 1000 500
Cada baie de colt cu masca 1400 1400 500
Cada baie de colt cu masca 1500 1500 500
Masca cada de baie dreapta X X X
Masca cada de baie dreapta mica X X X
Cada de dus dreapta 800 800 X
Cada de dus colt 800 800 X
Chiuveta de bucatarie X X X

 

Cazile de baie se pot livra cu suport metalic, dar şi fără suport metalic.