Butoaie PDF Imprimare Email

SC Andipress SRL confectioneaza in functie de cerintele clientilor diverse tipuri de recipienti (butoi, cazi de vin, etc.) care au ca destinatie depozitarea produselor alimentare. Fabricatia acestor produse se realizeaza numai din rasini poliesterice alimentare fiind asigurate cele mai bune conditii pentru mentinerea caracteristicilor produselor alimentare.

Butoaiele din poliesteri armaţi cu fibră de sticlă confecţionate de SC ANDI PRESS SRL sunt special proiectate pentru depozitarea vinului. Acestea au gură de vizitare, orificiu pentru dop si o reductie de 1/2, 3/4 sau 1 tol la care se poate monta robinet de scurgere sau cana de 1/2, 3/4 sau 1 tol

 

Doriti sa va schimbati cada de baie? Doriti sa achizitionati o piscina? Aveti nevoie de o barca? Societatea Andipress SRL este producator direct de cazi de baie, piscine, ambacatiuni si multe alte obiecte ce va pot fi utile fie in activitatea de productie, fie in viata de zi cu zi.

Andipress SRL s-a remarcat in domeniul productiei de obiecte din poliester armat cu fibra de sticla prin calitatea materialelor utilizate in productie si prin calitatea produsului finit.